Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τσιτσιπασ Ναδαλ : Οι 15 ομορφότερες φωτογραφίες από τον κόσμο των σπορ για φέτος

Τσιτσιπασ Ναδαλ : Οι 15 ομορφότερες φωτογραφίες από τον κόσμο των σπορ για φέτος. Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα από το sdna. Με τον έλληνα τενίστα να γίνεται μόλις ο τρίτος που κάνει μια τέτοια ανατροπή απέναντι στον ισπανό. Πάλεψε αλλά, λύγισε από τον ναδάλ ο τσιτσιπάς. Ένας θρίαμβος που ήρθε με επική ανατροπή απέναντι στον ράφα ναδάλ. Εκ μερουσ του σφ τσιτσιπασ χουλιγκανσ τασοσ ο επιστημονασ.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα από το sdna. Πραγματοποιώντας μια καταπληκτική εμφάνιση, ο στέφανος τσιτσιπάς κατάφερε να κάνει μια επική ανατροπή στο παιχνίδι με τον ράφα ναδάλ και να πανηγυρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του. Ο ράφα ναδάλ ηττήθηκε από τον στέφανο τσιτσιπά και εκθείασε τον ελληνα πρωταθλητή, τον οποίο αποκάλεσε από τους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο. Έχασα από έναν εκ των κορυφαίων. Ράφα ναδάλ για στέφανο τσιτσιπά:

Νίκησε πάλι τον Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς και έφυγε για τελικό με Ναδάλ
Νίκησε πάλι τον Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς και έφυγε για τελικό με Ναδάλ from www.voria.gr
Έχασα από έναν εκ των κορυφαίων. 15:38ο σπουδαίος ναδάλ υποκλίθηκε στον τσιτσιπά: Πάλεψε αλλά, λύγισε από τον ναδάλ ο τσιτσιπάς. Ο ράφα ναδάλ ηττήθηκε από τον στέφανο τσιτσιπά και εκθείασε τον ελληνα πρωταθλητή, τον οποίο αποκάλεσε από τους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο. Η πιο μεγάλη ώρα του στέφανου στο atp finals. Ο στεφανος τσιτσιπάς συγκλόνισε τους πάντες με τη μυθική ανατροπή που πέτυχε κόντρα στον ράφα ναδάλ, στα προημιτελικά του australian open μετά από μια. Θρυλικη προκριση στο australian open, γονατισε τον ισπανο. Ένας θρίαμβος που ήρθε με επική ανατροπή απέναντι στον ράφα ναδάλ.

Ο στέφανος τσιτσιπάς προκρίθηκε χωρίς αγώνα στα προημιτελικά του αυστραλιανού όπεν και τώρα θα αντιμετωπίσει την τετάρτη τον σούπερ σταρ ράφα ναδάλ, για ένατη.

Ράφα ναδάλ για στέφανο τσιτσιπά: Ο ναδάλ έκανε σχεδόν τέλεια εμφάνιση στα πρώτα δύο σετ, ιδιαίτερα στο σερβίς του, όπου δεν επέτρεψε στον τσιτσιπά ούτε καν να τον απειλήσει. Νίκησε τον ρούμπλεφ και παίζει «τελικό» με ναδάλ. Με τον έλληνα τενίστα να γίνεται μόλις ο τρίτος που κάνει μια τέτοια ανατροπή απέναντι στον ισπανό. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για ναδαλ τσιτσιπασ από το pagenews.gr. Έχασα από έναν εκ των κορυφαίων. Επιστρέφοντας στο σήμερα ο ραφαέλ ναδάλ είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Στα 12 προηγούμενα ματς του. Δείτε λεπτό προς λεπτό τη μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση… Θρυλικη προκριση στο australian open, γονατισε τον ισπανο. Τη μεγαλύτερη ίσως νίκη της ως τώρα καριέρας του πέτυχε ο στέφανος τσιτσιπάς σήμερα (17/2). Ο 34χρονος ισπανός μπορεί να μην βρίσκεται στην καλύτερη. Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα από το sdna.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα από το sdna. Κάπως έτσι ο στέφανος τσιτσιπάς και ο ραφαέλ ναδάλ θα τεθούν αντιμέτωποι για όγδοη φορά. Η πιο μεγάλη ώρα του στέφανου στο atp finals. Στα 12 προηγούμενα ματς του. Ο ράφα ναδάλ ηττήθηκε από τον στέφανο τσιτσιπά και εκθείασε τον ελληνα πρωταθλητή, τον οποίο αποκάλεσε από τους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο.

Βασιλιάς Τσιτσιπάς, πέταξε έξω τον Ναδαλ με επική ανατροπή (3-2)
Βασιλιάς Τσιτσιπάς, πέταξε έξω τον Ναδαλ με επική ανατροπή (3-2) from www.to10.gr
Σπορ 20 νοεμβρίου 2020, 00:44. 15:38ο σπουδαίος ναδάλ υποκλίθηκε στον τσιτσιπά: Ο ναδάλ έκανε σχεδόν τέλεια εμφάνιση στα πρώτα δύο σετ, ιδιαίτερα στο σερβίς του, όπου δεν επέτρεψε στον τσιτσιπά ούτε καν να τον απειλήσει. Με τον έλληνα τενίστα να γίνεται μόλις ο τρίτος που κάνει μια τέτοια ανατροπή απέναντι στον ισπανό. Θρυλικη προκριση στο australian open, γονατισε τον ισπανο. Η πιο μεγάλη ώρα του στέφανου στο atp finals. Ράφα ναδάλ για στέφανο τσιτσιπά: Ελληνοϊσπανική μονομαχία με φόντο τους 4 στο australian open.

Κάπως έτσι ο στέφανος τσιτσιπάς και ο ραφαέλ ναδάλ θα τεθούν αντιμέτωποι για όγδοη φορά.

Τεράστια νίκη του στέφανου τσιτσιπά κατά του ναδάλ με επική ανατροπή! Ο στέφανος τσιτσιπάς θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση κόντρα στον ράφα ναδάλ και να περάσει στα ημιτελικά του australian open. Ένας θρίαμβος που ήρθε με επική ανατροπή απέναντι στον ράφα ναδάλ. Πραγματοποιώντας μια καταπληκτική εμφάνιση, ο στέφανος τσιτσιπάς κατάφερε να κάνει μια επική ανατροπή στο παιχνίδι με τον ράφα ναδάλ και να πανηγυρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του. Η πιο μεγάλη ώρα του στέφανου στο atp finals. Ο ναδαλ το φαβορι, αλλα ο τσιτσιπασ μπορει. Θρυλικη προκριση στο australian open, γονατισε τον ισπανο. Κάπως έτσι ο στέφανος τσιτσιπάς και ο ραφαέλ ναδάλ θα τεθούν αντιμέτωποι για όγδοη φορά. Ελληνοϊσπανική μονομαχία με φόντο τους 4 στο australian open. Τη μεγαλύτερη ίσως νίκη της ως τώρα καριέρας του πέτυχε ο στέφανος τσιτσιπάς σήμερα (17/2). Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα από το sdna. Ενα χαμόγελο που τα έλεγε όλα ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο του στέφανου τσιτσιπά μετά τον τελευταίο πόντο της επικής μονομαχίας του με τον ράφα ναδάλ. Επιστρέφοντας στο σήμερα ο ραφαέλ ναδάλ είναι το φαβορί της αναμέτρησης.

Ο στεφανος τσιτσιπάς συγκλόνισε τους πάντες με τη μυθική ανατροπή που πέτυχε κόντρα στον ράφα ναδάλ, στα προημιτελικά του australian open μετά από μια. Τεράστια νίκη του στέφανου τσιτσιπά κατά του ναδάλ με επική ανατροπή! Επιστρέφοντας στο σήμερα ο ραφαέλ ναδάλ είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Σπορ 20 νοεμβρίου 2020, 00:44. Θρυλικη προκριση στο australian open, γονατισε τον ισπανο.

Στις λεπτομέρειες έχασε ο Τσιτσιπάς... - Σπορ - gavros.gr
Στις λεπτομέρειες έχασε ο Τσιτσιπάς... - Σπορ - gavros.gr from www.gavros.gr
Επιστρέφοντας στο σήμερα ο ραφαέλ ναδάλ είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Κάπως έτσι ο στέφανος τσιτσιπάς και ο ραφαέλ ναδάλ θα τεθούν αντιμέτωποι για όγδοη φορά. Ο στέφανος τσιτσιπάς θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση κόντρα στον ράφα ναδάλ και να περάσει στα ημιτελικά του australian open. Τεράστια νίκη του στέφανου τσιτσιπά κατά του ναδάλ με επική ανατροπή! Ελληνοϊσπανική μονομαχία με φόντο τους 4 στο australian open. Αυτή σίγουρα είναι η νίκη της καριέρας του είναι η 2η φορά που κερδίζει τον ναδάλ ο έλληνας τενίστας και είναι η 2η φορά που φτάνει στα. Ο 34χρονος ισπανός μπορεί να μην βρίσκεται στην καλύτερη. Ράφα ναδάλ για στέφανο τσιτσιπά:

Πάλεψε αλλά, λύγισε από τον ναδάλ ο τσιτσιπάς.

Θρυλικη προκριση στο australian open, γονατισε τον ισπανο. Ο στεφανος τσιτσιπάς συγκλόνισε τους πάντες με τη μυθική ανατροπή που πέτυχε κόντρα στον ράφα ναδάλ, στα προημιτελικά του australian open μετά από μια. Σπορ 20 νοεμβρίου 2020, 00:44. Κάπως έτσι ο στέφανος τσιτσιπάς και ο ραφαέλ ναδάλ θα τεθούν αντιμέτωποι για όγδοη φορά. Ένας θρίαμβος που ήρθε με επική ανατροπή απέναντι στον ράφα ναδάλ. Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα από το sdna. Στα 12 προηγούμενα ματς του. Ο ναδάλ έκανε σχεδόν τέλεια εμφάνιση στα πρώτα δύο σετ, ιδιαίτερα στο σερβίς του, όπου δεν επέτρεψε στον τσιτσιπά ούτε καν να τον απειλήσει. Ενα χαμόγελο που τα έλεγε όλα ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο του στέφανου τσιτσιπά μετά τον τελευταίο πόντο της επικής μονομαχίας του με τον ράφα ναδάλ. Σούπερ τσιτσιπάς στο atp finals: Αυτή σίγουρα είναι η νίκη της καριέρας του είναι η 2η φορά που κερδίζει τον ναδάλ ο έλληνας τενίστας και είναι η 2η φορά που φτάνει στα. Δείτε λεπτό προς λεπτό τη μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση… Πάλεψε αλλά, λύγισε από τον ναδάλ ο τσιτσιπάς.

Post a Comment for "Τσιτσιπασ Ναδαλ : Οι 15 ομορφότερες φωτογραφίες από τον κόσμο των σπορ για φέτος"